McCafé | Danmark

McCafé | Danmark

I samarbejde med McDonald's er der projekteret mindre cafémiljøer i de eksisterende restauranter.

Vi har hos BRIX | NORDBERG Arkitektur haft en større projekteringsopgave i samarbejde med McDonald's Danmark, hvor vi har tegnet de nye McCafés, der er dukket op i rigtig mange af de eksisterende restauranter.

Når vi arbejder sammen med større kæder, er det ofte med udgangspunkt i designmanualer, hvor koncernen har udarbejdet et designprincip, der skal gå igen, for at få et strømlinet udtryk på tværs af afdelingerne. Vores arbejde har derfor bestået i, at tilpasse disse principper til den enkelt restaurant, og lave tegningsmateriale som arbejdsgrundlag til byggeriet.

Da de forskellige restauranter har forskellig størrelse, bliver organiseringen af de nye caféer også herefter. Man ser dog alligevel tydeligt sammenhængen på tværs af de forskellige reastauranter, hvor formsprog, materialer og udtryk går igen. Disken er beklædt med lister omkranset af en hvid ramme og en variation i højden fremhæver produkterne, så kunderne nemt kan se, hvad de kan få. Alle caféer er placeret i umiddelbar sammenhæng med den eksisterende kassedisk og det bagvedliggende køkken, så medarbejderne frit kan bevæge sig mellem reastaurant- og cafémiljø. De har desuden alle den samme karakteristiske gule espressomaskine placeret synligt for de besøgende.

 
 
 
 
 
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System