Topbillede

Kontakt BRIX | NORDBERG Arkitektur

Står du og mangler en arkitekt i Hjørring, Nordjylland eller et helt andet sted i Danmark, så er vi hos BRIX | NORDBERG Arkitektur klar til at høre fra dig.

Vi kan hjælpe med både små og store projekter, idéer, skitser, byggeansøgning, projektering og tilsyn. Ja, alt det du kunne have brug for, inden for arkitektur og rådgivning. Udfyld blot kontaktformularen i bunden eller send en mail til post@bnark.dk, og så hører du fra os.

Peter Brix

Peter Brix

Bygningskonstruktør / Partner
Tlf 20 28 03 74
pb@bnark.dk 

Bygningskonstruktør BTH
Peter arbejder primært med tilsyn og opfølgende arbejde, men udfører også projektering og udarbejdelse af grundigt beskrivelses- og udbudsmateriale. 
Peter styrer byggepladserne og sikrer det løbende overblik over kvalitet, tidsplaner og økonomi.

Jesper Nordberg

Jesper Nordberg

Bygningskonstruktør / Partner
Tlf 22 15 58 60
jn@bnark.dk

Bygningskonstruktør BTH
Jesper arbejder med skitsering og projektering. Jesper har stor erfaring i at udarbejde et gennemarbejdet projektmateriale til både myndigheder og udførende. Alle relevante aspekter inddrages i Jespers projektering, hvor både lovgivning, energioptimering, miljøhensyn og økonomi er tilgodeset. 

Tanja

Tanja Krogh Andersen

Arkitekt
Tlf 54 34 48 00
ta@bnark.dk   

Arkitekt Cand.Polyt.Arch
Tanja arbejder primært med skitsering, projektudvikling og visualisering i de første faser af byggeriet. Hun har især fokus på æstetik og funktionalitet, og så sørger hun for tidlig indtænkning af bæredygtige løsninger i tæt samarbejde med bygherre.

Casper

Casper Jørgensen

Bygningskonstruktør
Tlf 22 14 63 13 
cj@bnark.dk

Bygningskonstruktør MAK
Casper varetager opgaver indenfor alle byggeriets faser, og følger projekterne fra start til slut. Han sætter en ære i at udarbejde et bygbart, byggeteknisk korrekt byggeri med kompromisløs arkitektur.

Lasse

Lasse V. Sørensen

Bygningskonstruktør
Tlf 31 52 51 64
lvs@bnark.dk

Bygningskonstruktør MAK
Med sin håndværksmæssige baggrund og erfaring som bygningskonstruktør, sørger Lasse for at byggeansøgninger og projekteringer bliver løst med kvalitet, funktionalitet og økonomi i fokus.

Mark

Mark Seji Nørgaard

Bygningskonstruktør
Tlf 26 36 86 49
mn@bnark.dk

Bygningskonstruktør MAK
Mark har stor erfaring med modulbyggeri og sidder især med større projekter og trækonstruktioner. Hans tidligere erfaring inden for tømrerfaget giver ham desuden stor indsigt i det praktiske aspekt som konstruktør.

Simon

Simon Berg

Bygningskonstruktør
Tlf 60 73 80 25
sb@bnark.dk

Bygningskonstruktør MAK
Simon sidder primært med forskellige konstruktøropgaver fra alle byggeriets forskellige faser. Han har dog også øje for det visuelle, hvor han bl.a. udarbejder billede- og videomateriale.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System