Top billede

Erhvervsbyggeri

Hos Brix Nordberg Arkitektur ligger vi vægt på dialog, og derfor tør vi godt garantere at vi kan designe jeres nye domicil, butik, kontor, udvidelse, etc., så det opfylder netop jeres ønsker og behov. Vi har stor fokus på at designe efter netop jeres behov, med kvalitetsmaterialer og et tidløst design, som spejler virksomhedens profil. Erhvervsbyggerier skal være fleksible og fremtidssikrede, men samtidig støtte op om virksomhedens individuelle behov. Dette er en balance som vi har mange års erfaring med og forstår at designe.

Det gode miljø skabes ved at tænke på brugerne, materialerne og områdets kvaliteter, hvilket altid har første prioritet, når vi skitserer og projekterer. Grøn og helende arkitektur er vigtigt både for vores generelle helbred og for miljøet, og derfor tænker vi altid naturen og grundens udeområder med i projektet. Sådan sikrer vi at vores arkitektur er i samhørighed med området.

Brix Nordberg Arkitektur har igennem årene fået en bred erfaring med både lavenergi-, nulenergi- og passivhuse, og rådgiver altid om de bæredygtige løsninger som passer bedst til netop dit byggeri.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System