Lektorvej - Et arkitekttegnet hus af BRIX | NORDBERG Arkitektur Lektorvej - Et arkitekttegnet hus af BRIX | NORDBERG Arkitektur

Arkitekttegnede huse til dine unikke behov

BRIX | NORDBERG Arkitektur har mange års erfaring med at designe kvalitetsboliger, som passer til beboernes unikke behov. Hjemmet danner fundamentet for dagligdagen, og skal derfor ikke blot være æstetisk smukt, men samtidig funktionelt, trygt og øge ens velbefindende. Derfor lægger vi vægt på en grundig indledende dialog og løbende sparring.

Det gode miljø skabes ved at fokusere på brugerne, materialerne og områdets kvaliteter, hvilket altid har førsteprioritet, når vi skitserer og projekterer. Grøn og helende arkitektur er vigtigt både for vores generelle helbred og for miljøet, og derfor tænker vi altid naturen og grundens udeområder med i projektet. Sådan sikrer vi at vores arkitektur er i samhørighed med området. 

BRIX | NORDBERG Arkitektur har igennem årene fået bred erfaring med både lavenergi-, nulenergi- og passivhuse, og rådgiver altid om de bæredygtige løsninger som passer bedst til netop dit arkitekttegnede byggeri. Så hvis du står og mangler en arkitekt i Nordjylland - eller resten af landet, så står vi klar til at hjælpe.

Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System