The Hill - Hjørring

The Hill - Hjørring

Arkitekttegnede klyngehuse med udsigt over Hjørring Bjerge, fokus på terræn og omgivelser og i et tidsløst design i materialer af høj kvalitet.

I den sydøstlige del af Hjørring Bjerge på en smuk naturgrund har BRIX | NORDBERG tegnet 10 boliger på hver 130 m². Projektet er centreret om en fælles adgangsvej, med carporte og skur til alle boliger. De er opført i ét plan, med stort soveværelse og walk-in, samt yderligere 2 værelser og entré med bryggersfunktion. Samlingspunktet er det 50 m² store opholdsrum, med direkte udgang til privat syd- eller vestvendt terrasse. Her er køkken med køkkenø og mulighed for spiseplads til hele familien.

Den eksisterende kupering af grunden bevares, og boligerne er placeret nænsomt henover skråningen. Der er 5 meters forskel i højden fra det laveste til højeste punkt på grunden, og det ses bl.a. i arkitekturen, på den måde boligerne sidder sammen på.

Bygningerne er opført i lyse gullige tegl, sort tag og champagnefarvede vinduer og dørerammer, der indpasser sig lige så fint i omgivelserne. De skønne udendørs fællesarealer bevares i størstedelen af området som en naturgrund, hvor den vilde flora får lov at vokse frit. Herved udviskes grænsen mellem bebygget areal og vild natur, og grundens grænse går derved i ét med naturen mod vest. Byggeriet stod færdig midt 2021.

 
 
 
 
 
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System