Svanepark - Hjørring

Svanepark - Hjørring

Svanepark er et eksklusivt boligprojekt med andelsboliger og lejligheder i høj kvalitet, beliggende ved det naturskønne område, Svanelunden, i Hjørring.

Med udsigt over Svanelunden og minimal afstand til centrum og stationen, ligger Svanepark på en af de mest eftertragtede placeringer i Hjørring. Projektet består i to bygninger, der begge stod klar til indflytning i midten af 2020. Svanepark I ligger sydligst og står med 16 andelsboliger og 15 lejligheder. Svanepark II består af 25 lejemål og er placeret lige nord for.

De 56 eksklusive boliger er rummelige og lyse, har mellem 2-4 værelser og findes i størrelser fra 80 m2 og op til 258 m2. Alle lejligheder har udgang til egen syd- eller vestvendt terrasse eller altan med en udsigt over de smukke grønne omgivelser i Svanelunden.

Projektet er primært bygget op i hvide betonelementer, hvilket også ses i de linjer, der skabes i den ellers rene facade. De lyse elementer er placeret på en base af smukke rødbrune teglsten og på den sydlige bygning afslutter alukompositplader på den sydvendt facade af øverste etage. Denne detalje står som en lettere skjult perle, da det kun ses fra nogle vinkler. For at tilfører lidt ekstra liv og farve, akkompagneres bebyggelsen af vinduer, døre og inddækninger i brun/orange-larkeret aluminium.

 
 
 
 
 
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System