Støberiet - Vadum

Støberiet - Vadum

I Nørhalne har BRIX | NORDBERG Arkitektur tegnet 28 eksklusive funkisrækkehuse. Husene er designet med stor valgfrihed for køberne, og nu står de første 8 klar.

I Nørhalne har BRIX|NORDBERG Arkitektur tegnet 28 eksklusive funkisrækkehuse på en tidligere støberigrund. Udstykningerne varierer fra 250-300 m², hvortil der er designet 7 hustyper varierende fra 90 m² til 120 m². Husene er designet med de kommende beboere i hovedet, og de 4 af hustyperne er altså forskellige variationer, hvor en køber selv har muligheden for, at til- eller frevælge et ekstra værelse.

Indtil nu, er der opført de første 8 boliger på 90 m², der alle indeholder 3 værelser, stort bad og køkken i åben forbindelse med stuen. Alle med direkte adgang til private vestvendte haver. Boligerne opføres med facader i lyse grå/beige teglsten, integrerede træpartier i termowood, samt store åbne vinduespartier i boligens opholdsrum. Vinduer og døre opføres i sort træ/alu, ligesom murkronen ligeledes udføres med indækninger i slankt sort aluminiumsbånd. Alle boliger har desuden egen parkeringsplads på grunden, skur og luft-til-vand-varmepumpe.

Støberiet ligger i et naturskønt og roligt område med indkøbsmuligheder - tæt ved skole og idrætsfaciliteter.

 
 
 
 
 
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System