Skyline - Aalborg

Skyline - Aalborg

På en af de højest beliggende grunde på eternitten har BRIX | NORDBERG Arkitektur tegnet projektet Skyline på 6000 m² med lækre New Yorker lejligheder.

På en af de højest beliggende grunde på eternitten har BRIX | NORDBERG Arkitektur tegnet Skyline. Et unikt boligprojekt placeret med en fantastisk udsigt over Aalborg og omegn, samt gode forbindelser til midtby og motorvej.

De ca. 6000m² er et smeltedigel af nyt og gammelt sammen, hvor den eksisterende magasinbygning renoveres og der tilbygges yderligere 8 etager i forbindelse hermed. Ombygningen danner rammen for 35 lækre 1-værelses New Yorker lejligheder på 50m². Lejlighederne står med rå murstensvægge i køkken og en rumdeler halvt opmuret - halvt i glas med sorte slanke sprosser, samt lækkert bad med metrofliser og messingarmatur. Facaden står som et geometrisk synsbedrag, hvor kombinationen af hvide og brunlige facadeplader i samspil med snorlige glaspartier både spejler og bidrager til de farverige omgivelser.

Ved siden af det eksisterende, på en naturlig forhøjning i terrænet, to-etager højere oppe, bygges den nye del af projektet. Med fokus på kvalitet og funktion opføres 8-etager, i lyse mursten med store vinduespartier. Bygningen nærmest vokser sig op ad landskab med dets store plateauer og grønne tagterrasser. Lejlighederne varierer i størrelser på 60-220m², hvoriblandt de største er moderne penthouselejligheder, med stort, lyst køkkenalrum og rummelige værelser.

Til projektet hører en p-kælder i to niveauer, samt grønne fælles opholdsarealer og en sti ned til diverse indkøbsmuligheder og restaurationer.

 
 
 
 
 
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System