STOKBROHUS | Restaurant Hjortdal

Vi glæder os til den nærliggende åbning af Restaurant Hjortdal på Stokbrogade i Hjørring, hvor vi har leveret tegningsmateriale til restaurering og renovering.

Hos BRIX | NORDBERG ARKITEKTUR glæder vi os til den nærliggende åbning af Restaurant Hjortdal på Stokbrogade i Hjørring. Ejer Gert Jensen og kokken Jesper Hjortdal har slået pjalterne sammen og åbner en restaurant i Stokbrohus, på stokbrogade.
Jesper Hjortdal skal stå for driften, med smørrebrød på menukortet, lavet af kvalitetsråvarer, i en restaurant indrettet stilfuldt ud fra Gert Jensens visioner for projektet.  Samtidig åbner en lille butik og Vinbar, med samme stil, stemning og høje standard for bæredygtige kvalitetsvarer.

BRIX | NORDBERG ARKITEKTUR har leveret tegningsmateriale til restaurering, renovering og myndighedsgodkendelse af Stokbrohus, som for så vidt muligt er blevet bragt tilbage til dets oprindelige stil fra 1906, hvor det blev opført.
Lejlighederne på 1. og 2. salen er ny-istandsatte, så de overholder de nutidige krav til energi og indeklima, samt beboernes behov i dagligdagen. Læs mere her, om restaureringen af Stokbrohus.

 BRIX |NORDBERG ARKITEKTUR har nu fulgt projektets fremgang fra begyndelsen, og vi er stolte over at være en del af Gerts planer for Hjørring midtby.
Restaurant Hjortdal åbner her i november, så hvis du elsker mad og god stemning så hold øje med restaurantens Facebook side, hvor åbningen bliver annonceret!

 
 
 
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System