Almene boliger på vej til Løkken

Nye almene boliger kan snart påbegyndes på Junivej i Løkken. Det er 18 boliger af 82 kvm i smukke klitomringede omgivelser.

Når de fleste hører om Løkken, tænker de på sommer, sol og strand, og det er helt bestemt også om sommeren at byen blomstrer allermest. For Løkken er bestemt en turistby, og en by, der er et besøg værd - men ikke kun om sommeren. Vi har netop tegnet 18 almene boliger for Boligselskabet Nordjylland, hvor byggeriet håbes igangsat i Marts og at stå klar til indflytning efter ca. 1 år. Her får man muligheden for at bo tæt på vand og strand i et hyggeligt lokalsamfund HELE året, hvis man skriver sig op til en af de nye lejeboliger gennem boligselskabet.

Boligerne på hver 82 kvm er disponeret i både én og to-etagers bygninger, og kommer til at have 2 værelser og en stor stue med køkken-alrum. Uderummet holdes så naturlig som muligt og kommer til at sno sig om bygningerne med klitter, marehalm og klitroser. En kombination af sortmalet træ og gule mursten trækker tråde til de smukke huse vi kender fra 70'erne, men med et mere moderne take, både i form af mørke champagnefarvede vinduer og døre, nutidigt og lyst interiør samt en noget bedre klimaskærm, der sikrer godt indeklima og lavt forbrug. Der er desuden indtænkt god tilgængeligt med niveaufri adgang, store badeværelser og et åbent køkken, der gør det nemt for alle at navigere ind, ud og rundt i de nye boliger. Udenfor kommer der parkering og skure til alle boliger, samt en lidt anderledes udestue af hexagonisk konstruerede kupler.

 
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System