Venøsundsvej | Aalborg Hotel Apartments

Venøsundsvej | Aalborg Hotel Apartments

27 hotellejligheder opført som etageboligbebyggelse. Placeret i et roligt boligområde tæt ved Aalborg Universitet, Gigantium, Novi og byens nye supersygehus.

I sammenspillet mellem globale tendenser og den rivende udvikling, som Aalborg for tiden gennemgår, er der opstået behov for et nyt hotelkoncept i den nordjyske hovedstad. Aalborg tiltrækker i stigende grad virksomheder og personer fra hele verden, som opholder sig i byen i kortere eller længere perioder. Samtidigt er efterspørgslen på hotellejligheder fremfor traditionelle hotelværelser i en årrække vokset markant, og især i større hovedstæder og storbyer har konceptet vundet indpas.

De nye hotellejligheder er placeret i et roligt boligområde tæt ved Aalborg Universitet, Gigantium, Novi og byens nye supersygehus. Denne bydel oplever en massiv opblomstring ift. ejendomsinvestering, virksomhedstilflytninger og kulturelle tilbud.

Byggeriet er fra 2018 og består af 27 Hotellejligheder opført som etageboligbebyggelse med altangang. Lejlighedernes størrelse rangerer imellem 50 – 70kvm, og derudover har hver lejlighed egen altan eller have.

 
 
 
 
 
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System