Skyline

Skyline

På en af de højest beliggende grunde på eternitten, har BRIX | NORDBERG Arkitektur tegnet projektet Skyline på 6000m² med lækre New Yorker lejligheder.

På en af de højest beliggende grunde på eternitten, har BRIX | NORDBERG Arkitektur tegnet projektet Skyline, på ca. 6000m². Etageboligbyggeriet er placeret med en fantastisk udsigt over Aalborg midtby, med store syd- og vestvendte tagterrasser og altaner.

Projektet binder nyt og gammelt sammen. Den eksisterende magasinbygning renoveres og laves til lækre 1-værelses New Yorker lejligheder på 50m², med rå murstensvægge i køkken og en rumdeler halvt opmuret, halvt i glas, med sorte slanke sprosser.
Ved siden af, på en naturlig forhøjning i terrænet, ca. to-etager højere, bygges den nye del af projektet. Med fokus på kvalitet, funktionalitet og arkitektoniske løsninger opføres 8-etager, i lyse mursten med store vinduespartier. Etageboligen synes at vokse opad, med dets store grønne tagterrasser, der omkranses af lette glasværn og indbyggede plantekasser. Disse opføres i elegante metalplader, i den brune metalfarve som er karakteristisk for området Eternitten. lejlighederne varierer i størrelsen mellem 60-220m², hvoriblandt de største er moderne penthouselejligheder, med et stort, lyst køkken | Alrum, og rummelige værelser.

Til projektet hører en p-kælder i to niveauer, samt grønne fælles opholdsarealer og en sti ned til diverse indkøbsmuligheder og restaurationer.

 
 
 
Oprettet i NEWWWEB CMS - Brugervenligt og SEO optimeret Content Management System